klockan 02.03 och varsin karelsk pirog

det hände sig som så att jag kom på jobb klockan nio, möttes av en annan diskplockare samt kim som stirrade konstigt på mig och sade "vad gör du här, du ska ju inte jobba?" . jag menade att jo, det skulle jag, men nä, tydligen hade jag fel. så jag fick den fina äran att hänga med min finaste pojke på dinos under några timmar, relativt nyktert dock, då jag ska upp nio imorgon - och vara i körskick. plus att jag får gå med benisen på maskerad imorgon!(det är ändå lite ångest, angående pengar och så, but anyhow)
han sitter här bredvid mig i soffan nu, och är lite full men väldigt söt.


våra hjältar befinner sig nu (vid saknaden av den svettiges blogg)  hemma hos benisen och är båda lite tipsy. De har gått genom en vad man skulle kunna i folkmun kalla en transformering, ty de har suttigt  ner och kommigt i kontakt med deras själ till rytmerna av ekande tjej punk med sol öl och den lottlöse gunnar.
Nu sitter de och bejakar deras kön tillsammans med ett jätte tyst discovery pogram.
Elin den Lurvige suckar djupt och tittar benisen i ögonen...
en pinsam tystnad uppstår.
De har senare sex inehållande båda benisens gammla kramdjur och divärse klubbor i olika smaker, ni borde komma med, de e påriktigt skit kul! jag lovar.
Hejdå och god natt era Fez och pervon, ( Ja Jag syftar på dig julia.)
BEniZzEn in THA huse och Elin!

fredag

okej, tack och lov för autosave. åtminstone en del hade sparats.

nu sitter jag i skolan, hickar och hostar på samma gång. på teatern provar vi kläder så det är chell och jag ska bara lyssna på bokrecensioner timmen efter. feint

det där med karonkaklänning börjar bli aktuellt också, men det känns samtidigt sjukt onödigt att slösa en stor summa pengar på en klänning jag bara kommer använda få tillfällen. å andra sidan vill jag vara fin, och å tredje sidan kommer jag vara pank större delen av den här månaden.

är det inte grekiskt att göra det man ska

helvete!!! jag var ambitiös och duktig och gjorde det jag skulle - skrev om Aristofanes och Lysistrate till teatern, och det blev bra. bra formulering, fin disposition. för att ha gjort det på under tjugo minuter så att säga, men jag var NÖJD. och vad händer inte, precis när jag ska till att spara? jo, självfallet blir datorn överhettad och stänger av sig själv. bbhhhhöööööögggdator

winnie the pooh

det här är valpen, winni. hon är nog världens sötaste.





(benisens bilder)

vem har inte en sån här funktion på sin kamera??????

en dag på jullovet med julli och blondinbenny






fredag

idag såg jag en man som kissade mitt på nygatan, vänd mot bilarna dessutom.
och idag anföll korgstolen därhemma mig, den tog tag om smalbenet och slängde mig med en skruv ner i stolen.
imorgon blir hanna sexton år gammal och valpen kommer hem. det hurrar vi för!

en vanlig måndagkväll

hanna, jag och benjamin sitter och röker vattenpipa hos benisen.
hanna berättar vitsar.

" det var en gång ett får som betade på ett majsfält. plötsligt blev det tusen grader varmt, så majskornen började poppa och blev popcorn. då trodde fåret det var snö, så han frös ihjäl."

söndag

jag har just varit inne på facebook för typ andra gången den här månaden. intressant, sade jag åt mig själv. hittade indigos fansajt.

jäkla pissväder hela tiden, ålandsvintern är tillbaka med slask, halka och blåst, vilket gör att man inte kan göra något och längtar till varmare tider men blir superdepp när man påminns om att det är ungefär två månader tills dess.

onödiga grejer att skriva om, men jag har inget att göra i väntan på att mamma ska släppa av mig hos pappa på väg efter hanna så att jag kan ta hans bil och ta mig till stallet.. klä på sig vore i och för sig inte en sådan dum idé.

vi vet förövrigt också vilken valp vi får nu. Wimsa Welizia, den busiga tiken. dyr jävel också, men det är värt det.

ångest över att hitta ett jobb till april, bortsett från helgerna då.

torsdag

idag sade benjamin att jag såg ut som en kåt gris.

vi sitter och lyssnar på lisa ekdahl (längesen!påminner mig om julia i nian) i en städad lägenhet.

otur hans

dessutom tappade jag min telefon i vattenglaset jag hade bredvid sängen imorse när väckarklockan ringde, så nu är den fuktskadad och fungerar inte. det suger, jag funkar tydligen inte med elektroniska grejer. fattas väl bara att datorn lägger av också.. ååh, men det börjar väl ändå bli dags att skaffa ny tele

foto

bara för sakens skull lägger jag upp ett till inlägg. med bilder, benjamin och jag var ute och fotograferade en vacker dag för några dagar sedan, han lite mer seriöst kanske.












tjolahopp

hej 2009.
nyårsafton blev roligare än väntat, med skumpa, lite för mycket rödvin och en källare.olof bar ett varningsband runt halsen hela kvällen efter tolvslaget och gick hukad hela vägen hem, jag höll i andra ändan, halkade och fick ett blåmärke på knät samt en trasig kamera. väl tillbaka i källaren fortsatte firandet, olof fick dricka diverse alkoholhaltiga drycker ur en skål, och sen satte han även en militärhjälm på huvudet. benjamin och jag hade djupa samtal i pannrummet, för gamla tiders skull. alla var glada och någon spillde rödvin på min klänning, men det är OK för den ska ändå kemtvättas.
det roligaste är ju ändå att inte bli särskilt bakfull, som till exempel benisen tenderar att bli, plutten lilla. men jag, jag kan leva ett helt normalt(nästan)liv dagen efter.

en annan kul grej är att jag fick skitmycket pengar från indigo den här lönen. det kändes liksom värt att ha jobbat hela december, vardagar som helger då.