I'd rather dance with you



jag önskar att kroppen inte behövde så mycket sömn. det skulle vara himmelriket om man bara behövde ca tre timmars sömn per natt, så mycket extra tid man skulle få. tid för allt och inget. stiga upp tidigt utan att vara trött som en gammal kossa, göra allt man måste och därefter ha något som kallas fritid.men å nej, kroppen behöver återhämta sig och fan och hans mormor. jag säger bara: men FU U(haha)!jag tänker vänja mig och min kropp med lite sömn och leva loppan.

idag har julli och jag haft tårtkalas, kladdkaka(som hon hade stigit upp och bakat klockan nio på morgonen, tydligen led hon av stress,som alla andra här idag:D ) med vitchoklad-glasyr(hade glömt att kolla ifall vi hade kakao. det hade vi inte)som inte stelnat ännu. vi hade inget tålamod, som vanligt.

nu ska jag till stallet, läsa, rida, osv osv.


watch out where the huskeys go, and don't you eat that yellow snow

min stortånagel är på vippen att trilla av. efter månader av velande hit och dit önskar jag att den kunde ta sitt förnuft till fånga och bara försvinna.MEN DEN ÄR SÅ JÄVLA SEG OCH HÄNGER SIG ENVIST KVAR I EN LITEN,LITEN BIT AV TÅN. den håller inte mitt tempo - jag är definitivt för speedad - utan är flera veckor på efterkälken.




gårdagen

image150

+ mocka hästskit:)

måndag

jag har kommit på vad jag vill "bli när jag blir stor": antropolog. det känns lite som en oupptäckt självklarhet, att jag inte tänkt på det förut. vill säga före jag läste Historikern. dock ska jag inte jaga Dracula, även om fenomenet Dracula + vampyrer är ytterst intressant. (när jag var liten var jag smått besatt av vampyrer(läs: BUFFY och tonårsböcker där huvudpersonen - snygg,populär tjej - blir förälskad i den vackra,mystiska främlingen, den nya killen i skolan, som självfallet visar sig vara en vampyr,MEN en vampyr som inte vill suga människoblod))

trots att jag har för vana att ändra mig jämt och ständigt gällande yrken och sådant, har jag på känn att det här kan bli nåt bra. eller det är något jag önskar studera -kulturer, vilka omfattar de ämnen jag är intresserad av till stor del; religion och historia. hursomhelst, inget jag behöver ta ställning till just nu, men det känns rätt bra att ha det i bakhuvudet ändå, och det är nästan så att jag skulle kunna börja på stört.

fy tusan, det regnar som fan därute. och jag ska till stallet senare, ta in kusarna och rida cirkus två. hade jag tänkt.

nu ska bo och jag se på "how high", bara han är klar.

tjo, jag är ingen ko, here comes the sun(moon) och Dracula+vän


Länsväg 383

idag när jag satt hos ballen i hennes extremt sövande soffa och läste en uråldrig Wendy-tidning ("Wendy Thorsson är 15 år och bor på Nya Lindhöjden, där hennes föräldrar har ett stuteri och ridskola. En morgon när Wendy var ute och red på sin häst Dixie.." blabla, osv osv)/väntade på att Scrubs skulle börja/höll ett öga på malin som närsomhelst såg ut att somna, upptäckte jag ett skiljetecken i en pratbubbla som definitivt inte skulle vara där det var. ett streck, mitt i en mening som inte ens skulle ha komma. OMFG. tyvärr tryter mitt minne så jag kommer inte ihåg själva frasen, men det var fasansfullt irriterande. MEN: Enligt Malin var tidningen översatt. Från tyska.det förklarar allt. varför den är så töntigt gammalmodig,språket och dylikt(bortse inte alls ifrån att den är för typ 8-12-åringar,haha).
Tyskland tycks nämligen alltid vara lite efter. nittiotal ser ut som åttiotal. tvåtusental ser ut som nittiotal. eller rätt och slätt: kommer tyska skolböcker aldrig komma ur åren 88-93? Skolböckerna borde ju ge oss en insikt över hur det egentligen är, inte förvilla oss bland träningsoveraller i syntet.
Slutsats: Tacka vet jag Fantomen. tack, Fantomen.

tea for two

..skulle sitta bra nu,men jag nöjer mig med mig själv som sällskap. te är ofantligt bra, lätt att bli beroende av.

tänkte bara påpeka att jag tror mina fötter håller på att frysa ihjäl. de kokar för stunden, en sån där värme som bara finns då man egentligen har kallt, en som är fejkad och obefintlig men jävligt behaglig. en som infinner sig då man ligger och kokar(huttrar,fryser,darrar,skakar.drunknar)till döds i en vak man varit dum nog att trilla i.
jag fattar ingenting. jag har inte legat i någon vak, jag har kört moped och duschat av all svett efter att ha arbetat hela natten och ridit tre hästar.
frusen inpå. fattar noll.



Last night I dreamed that somebody loved me

såhär ser min fredagskväll ut fram till sisådär tio i nio:
  +