Yippie kay yay mother fucker!

nu har vi bakat pepps! värsta superdeg, de blev jättebra. min familj är underlig, ex min bror - han är ett perverst pubertetsbarn vid 11 års ålder. jag kan inte tala normalt och mor varvar irritation med gapskratt (i åsikten om att vi egentligen är jätteroliga och kommentaren "och det här ska man stå ut med,hosthost"),hanna försökte smeta glasyr i ansiktet på mig.  hanna och jag dekorerade även pepparkakorna med b la peacesymboler samt felstavade ord och uppochnedvända ansikten.  värmde glögg och kikade på Ensamma hemma2. mysigt

och snart kommer Die hard - se rubriken!

imorgon: rida,stan, hockey, pluggpluggplugg.


years of snow

144925-3

nyss, då  jag kollade vissa av mina inlägg - jag är självcentrerad? - upptäckte jag att de flesta innehöll någon av fraserna "jag behöver pengar", "jag är pank", "vad är man utan pengar idag?" eller "ett jobb, någon?". very versatile blog darling.

money, money, money

trettiofem minuter tills nästa lektion, sitter i datasalen med malin på ena sidan och julli på andra. lyssnar sorgset nog inte på någon musik, min eviga batterikonsumtion har tagit paus på grund av pankhet och .. ja bara på grund av pankhet egentligen. överväger starkt att skaffa laddningsbara batterier och laddare, men där dyker samma problem upp, återigen - noll pengar.
engelska provet gick helt okej, det var överraskande lätt - därför känns det också smått fundersamt. nåja, vi får välan se.

inget mer att säga, tack och ajöss  - nu går jag till sjöss