du smakar äppelsylt.

jag krockade nyss
snabbt
Pang
mitt fel

måndagsmat

jag och hanna upplevde nyss höjden av fräckhet hos serveringspersonalen på fantasia.
vi står där och håller som bäst på att betala, när kassatanten plötsligt börjar vifta frenetiskt med händerna och säger med bister min och trumpen stämma Det är någon som har alldeles för mycket parfym på sig här. Rynkar på näsan, stirrar på hanna. Kan du ta det här, det luktar för mycket parfym, säger hon åt en tjej, varpå hon går därifrån, fortfarande med händerna flaxande.

ursäkta, men tror du det där klassas som bra service? att det lockar folk? att de vill komma tillbaka?

arseltulpan

min haka har fått tix. ett minimalt område rycker till en tio gånger med jämna mellanrum - pick, pick,pick.. pick,pick,pick.
det känns som om läpparna också rör sig på grund av det, och det värsta är att det syns. jättetydligt.
eftersom det handlar om muskelspänningar har jag hört att man medvetet ska försöka slappna av, och sen ska det sluta. jag har försökt, men det funkar inte.

idag cyklade jag och julls till strandnäs. årlig grej, mycket på grund av att julia inte känner till strandnäs överhuvudtaget. "alltså shit, elin, det är seriöst som en helt ny stad!" och "hihihi, på den här gatan har jag ALDRIG gått" är vanliga. det är kul. en annan orsak är att det är väldigt umgängesvänligt att cykla omkring. eller sångvänligt om man tittar på dagens fall.
gungor + in the ghetto= sant
cykel+basröst(främst julias)+två rökare+Can't help falling in love with you=sant

jag vet förövrigt inte varför vi bara sjöng elvis.


start a war

hittills känns nya perioden helt okej. inga läxor än så länge, är relativt pigg. kunde räkna andragradsekvationer på matten. ser fram emot religion och det är faktiskt schysst att ha håltimme alldeles ensam.sådana där obetydliga, små saker som i slutändan spelar en rätt liten roll för ens allmänna välmående men samtidigt kan betyda massor för att en dag ska bli bra.



dessa konversationer

Julia says:
Det är jobbigt med killproblem. Man vill inte vara heartbreaker, painmaker
Elin says:
haha nä precis
Elin says:
alltså vi är såna loveexperts
Julia says:
HAHAHAHAH !!!! jag vet !!! Vi pratar som om vi hade skitmycket erfarenhet ! Det är nog tvs fel.
Elin says:
har så mycket erfarenheter you know, lived a long long time
Elin says:
antagligen;D
Elin says:
damn television
Julia says:
18 år och har varit med om allt
Elin says:
ja, vad ska vi nu göra liksom? kraven stiger radikalt
Julia says:
Vi har redan gjort allt !!!!! Loloovlololol

i ett försök att vara en hårt studerande låtsasmodebloggare med kläder från gina tricot(fast det har jag inte)

satan, jag har suttit i evighetslånga timmar och läst i samhällskunskapsboken,men är fortfarande inte klar. tjugo sidor till som får vara tills imorgon bitti. kjell nilsson skulle påpeka att det inte är särskilt smart att försöka plugga in massor av information när klockan är tjugo över elva. det fick ge sig.

image193       image194

håltimme med kamera.


man uppdaterar alltid mer i provperioden så man ska slippa plugga

 malin tävlade dressyr och kom trea! finfint! !

image192



alright stop, collaborate and listen

idag har jag skrivit mitt första prov i provperioden. och jag är glad, för det är vår - jag måste också, alla andra har redan gjort det - och kanske provperioden kommer att störa mycket nästa vecka men det gör inte något nu för jag är glad och har inget prov imorgon och teaterhistorian gick bra. sen provet skrevs har jag ätit lunch, druckit kaffe i min ensamhet(det var trevligt sällskap) samt spelat lite bob dylan på gitarren. det lät för jävligt, men vad gör det? undrar om det blir en gitarrperiod nu. .

jag längtar tills slutet av april då jag ska fara till england. och så vill jag meddela att nu när april har anlänt borde svar från island komma i vilken sekund som helst, minut som helst, dag som helst. kom igen nu va.

image191

igår använde jag min sista brännskiva till att bränna en, om sanningen ska fram, rätt dålig skiva med b.la techno. idag har jag lyssnat på den. sjungit med i Ice ice baby. alla gillar ju Ice ice baby.

theeh

till julia, som tycker det är roligt:
hans tatuering var ett brustet hjärta.


alltså. av ett misstag har jag hamnat på att assistera ann-sofie vid gymnastikträning av tolvåringar(kommer bergis att bryta någons nacke). ända fram till vårterminens slut. av ett misstag var det ja. idag ringde hon för att meddela att hon hade ett så kallat "mission" till mig; jag ska nu fixa musiken till en koreografi som hon ska göra(för att hon är så himla dålig på musik). frågade varför inte hennes kille kunde hjälpa henne, men han hade tydligen bara skrattat och sagt att han inte lyssnade på schlager.
okej. jag lyssnar inte heller på schlager. inte det minsta.
så nu ska jag fixa musiken till en gympauppvisning på ca två minuter. låter inte svårt kanske, men jag har långt ifrån något passande i mitt bibliotek.

sundrenched world

min pappa genomgår någon slags medelålderskris. under sin vistelse i portugal har han inte bara tatuerat sig
(P: elin vetdu, att nu har jag tagit min första tatuering.
E:men pappa, vad har du tatuerat in då?
P: det säger jag inte, hihihihi
E: okeeej. men var har du gjort det då?
P: neej, oroa dig inte,det var helt schysst.
E: men pappa, var på kroppen?
P: mjooo, *fnizz*)

utan också rakat av sig håret.
jag befarar att möta hans nakna skalle idag klockan kvart över tjugoett då jag ska hämta honom från flygfältet.