En liten uppdatering såhär på onsdagsförmiddagen

åååh The national påminner mig om våren -08, nybliven 18-åring, Benjamin och Lilla blå Bilen

Jag älskar dig

I helgen har vi varit tillsammans i två år. Helt otroligt! Benjamin är bäst som står ut med mig då jag allt som oftast är irriterad över ingenting. Han måste ha världens längsta tålamod många gånger(och ja, jag är antagligen skyldig dig en lunch..). Puss på dig älskling!

idag:

- kirrat biffen med pengaproblemet(nej, jag har inte sålt min själ på ålands gator)
- firar att godisstrejkandet är över med lite engelsk lakrits

Söndag

Far hem till åland idag. Bestämde mig för att ta den tidigare båten i alla fall.
Har nio euro att leva på efter att hyran är betald. Känns fint. Tur att det förhoppningsvis finns mat hemma, hos mamma(tror benjamin är i samma sits som jag, efter att han varit permitterad). Meeeen det är väl bara att anamma studentlivet!
Det snöar ute dessutom. Uäh, vill inte gå till bussen som går till bussen och zickzacka mellan alla gigantiska vattenpölar som fyller Uppsalas gator - med slitna Converse dessutom. No good.

Candy shop

Jag har godisstrejkarvecka. Det går förvånansvärt bra faktiskt! Det kan ha att göra med att jag verkligen är sugen på att klara det, att jag väldigt mycket vill bli bjuden på lunch av benjamin(vadet..), men det kan också lite ha att göra med att jag varje morgon äter müsli med turkisk yoghurt och honung. Stilla sötsuget sådär. Eller så har det helt enkelt att göra med att bryta en vana, tummen ur arslet liksom.
Stannar kvar i helgen i uppsala. Vad jag ska göra vettefan, min bankkonto ekar rätt så tomt och det är två veckor till studiestödet. Tur att det är en studentstad då, och att det inte är lika dyrt att hitta på saker som hemma på holmen.

Hejsihej

Long time no see.

Vaknade av att Julia skickade ett sms angående kyrkgående. That's right. Vi ska besöka domkyrkan idag - tänkte att man borde ha varit där när man nu bor här i Uppsala.

Igår var jag på kursfest - vi drack vin och åt ost inne på kulturantropologiska institutionen(classy) och gick sen vidare till GH. Där drack jag nån öl(bästa newcastle för den som undrar)och pratade och hade det trevligt. Tills en kursare frågade om vi hade hämtat ut våra tentor. Nej, svarade vi. Okej, för det var typ sex stycken som hade blivit underkända, sa han.
Varpå jag blev jättenojig över att jag hade blivit underkänd, första tentan och allt. Så jag gick hem. MEN idag när jag vaknade och kollade mailen hade resultaten kommit och ..tadamtadam: VG! Enligt procenten var det rätt många som fått VG och det är superbra och jag är jättenöjd. Bra start på dagen så att säga!
Att solen skiner och det känns som att våren är på väg gör ju inte saken sämre direkt.