igår natt, benjamin och jag pratar

E: ååh, nu blev jag sugen på nötter.
B: heheheh, I've got nuts..
E: eller torkade jordgubbar!
B: VAD KALLADE DU DEM??!

den dagliga syssetsättningen dessa tider


julia och jag for till stockholm, fick vänta jättelänge på bussen, få skoskav och sjösjuka på hemväge



jag var lite trött eftersom jag jobbat natten innan och bara sovit tre timmar


efter en lång väntan på bussen var vi framme i sthlm och var jättehungriga så vi åt lunch på åhlens, hamburgertallrik for old times sake. julia ville inte att någon skulle ta hennes mat


efter några timmar var det fika. här julia mätt, knappt hon får ner det som är i munnen!


här äter jag lösgodis på cityterminalen. det får thumbs up


ett sista süüssssssss!

torsdag

det finns inte mycket att säga just nu.
stiger upp rätt tidigt om morgnarna, pluggar eller rider och rider eller pluggar, får lite ont och lite kallt om rumpan. däremellan vaktar jag sköldpadda och kanin. sköldis vill inte bajsa varannan dag.
det känns i alla fall som om jag hållt på med ovanstående i en halv evighet, fast egentligen handlar det ju bara om fyra dagar(bortsett från ridningen då..)

jag har dock fixat tillbaka min kamera. de på elgiganten verkade väldigt förvirrade när jag frågade efter den, men efter några om och men visade det sig att företaget som tillverkar dem hade råkat ut för någon slags omstrukturering, så den hade inte alls blivit lagad. jag fick en ny istället, eftersom de hade dem inne nu. finfint!

jag hatar touchpad och min f-knapp. den är överkänslig och f-ar sig när jag trycker på kringliggande bokstäver, nämligen g,r(särskilt r!), d.

jag vill att benjamin ska komma hit och hänga med mig. han slutar ungefär en timme innan jag går upp imorgon bitti, och det suger lite grann.

anyhow. natti

söndag

idag har jag lyckats halka med sadel och grejer i famnen, ramlat handlöst på höften, tappat en bom på mitt pekfinger(samma som jag fick att blöda på jobb igår, på nåt vänster), gått in i en boxdörr och klämt lillfinger i densamma. fint.

nu sitter jag i mina kusiners hus, som jag "vaktar" medans de är i Thailand i två veckor. jag och benjamin chillar med ostbollar, digitala kanaler och trådlöst internet. egentligen handlar vaktandet mest om att mata kaninen och skölpaddan Sixten, samt bada Sixten för att han ska bajsa(tydligen gör inte landsköldpaddor sådant annars)varannan dag. dessutom är det en oas när det kommer till plugg inför kommande studentskrivningar, vilket kommer att prägla de närmaste veckorna. det är så enormt irriterande om det inte är knäpptyst, eller åtminstone om man inte har ett stort bord i ett rum där ingen stör en.


textkompetensen

jaha. nu är första delen av svenskan skriven. det känns.. faktiskt inte alls särskilt mycket. jag vet inte hur det gick heller, man blir så avdomnad i huvet efter ett tag, så när jag kom ut hade jag mest bara värdeladdade ord och ibsen på hjärnan.

min hund springer runt och gnäller, trasslar in sig i saker och försöker med våld anfalla mina fötter/ben.
igår fyllde jag 19. jag fick lite pengar, en värmedyna av benis och lite smått och gott. julia lade upp nitton bilder på sin blogg.  allt var fint, alla är så fina!

jag har inte så mycket att säga egentligen. framöver lär det mest handla om historia- och religionsplugg och ridning.

måndagmorgon

ja, alltså vi sitter i datasalen och ska egentligen skriva materialbaserade essäer.
jag har inte valt rubrik än och sitter och latar mig(det gör bullen också)

maskerad

igår, på maskeraden, var vi utklädda till planet unicorn - enhörningar(det sket sig med legolas och hob). jag hade blått hår och han rosa och varsitt horn i pannan. jag upptäckte att benjamin kan dansa, inte bara freestyla utan faktiska steg och föra bra. tyvärr suger jag på att följa. men ändå. fina benisen.



nu sitter jag och väntar på min mor, som ska köra mig ut till stallet. jag har lyckats borsta ner en del av håret, men funderar fortfarande på hur jag ska få ridhjälmen på huvet.