hur klarar växterna vintern?

jag är för övrigt smått deprimerad över att det inte kom någon die hard-film före jul. det hör till att se ettan -yippie kie yay,motherfucker - efter en  kväll av pepparkaksbak. eller något i den stilen. överhuvudtaget.

he's teaching mamas and papas how to be a little cool

hejhopp.
malin städar, jag sitter framför hennes dator, som har ett betydligt sundare avstånd mellan sig/stolen och en själv, samt mycket bekvämare knappar(kan inte alls ha att göra med att vissa knappar på vårt tangentbord i princip sitter fast efter ett antal ätna morgonmål där bestående av honungs- respektive syltmackor och te med kopiösa mängder socker i(utspillt, självfallet).

meningen var hur som haver att vi skulle se på film, men efter att ha kört hanna och said till said och mig själv till malin(mamma fick ta bilen själv sedan. hon propsar på att hon kan köra/gå ut med hunden trots en stukad fot. och för all del - det verkar ju gå bra, om man bortser från att foten sväller upp igen till kvällen..), och gått in genom dörren hade jag ingen film med mig. goodie.

min kära chef skickade ett sms igår:
Hej Elin. Malin har skvallrat att du inte vill att hon ska jobba på nyår. Ni kanske kan jobba båda två? Låter inte det som en bra lösning?Mvh. xxxx/ Indigo

heh. nej, inget jobb på nyår tack. ja tack till ett liv.

jag har Belle and Sebastians The blues are still Blue i huvudet och är glad för min kära kusin Svante har laddat ned och bränt Port O'briens album The wind and the swell åt mig. Slut på tjatet om dem!(förutom det om att lyssna.. five and dime och close the lid är personlige favoriter)

ett inlägg god damnit.
hejs


juldagen

fy satan vad sliten jag känner mig. det är inte bra att dega hela dagen och klä på sig först klockan halvsex när man ska jobba klockan åtta.  blir sömnig och smått vinglig av det, vilket kanske inte är det mest passande då man ska bära omkring på glas i mängder och till sin natur inte direkt är världens smidigaste människa.
bra jul i övrigt.:) (jag sätter dit en smiley för att slippa understryka med flera ord, trots att det inte går i mina banor vanligtvis)

lördag

jullov nu.skönt. fast jag känner mig nedplattad som en pannkaka, trött som en kossa etc. snart ska jag jobba. varför, varför, varför i hela fridens namn tackade jag ja till att jobba  i kväll och på juldagen? är jag dum i huvudet?
svar: förmodligen.
idag har jag promenerat med min varg, kört min invalidiserade moder till stan(tumme upp, jag får köra mycket!), vandrat omkring på stan, köpt en julgran. den var ful och gles, men vi fick den för halva priset. billigt är bra..?städat som en dåre, käkat pizza(varför ska hanna alltid ha pizza när jag ska jobba? va? det ger inte näring så det räcker från 19-04. plus att det gör mig så törstig att jag dricker kopiösa mängder vatten samt springer på toa hela tiden. en ond jäkla spiral är vad det är. gott, dock.), lagat julgodis. eller övervakat när hanna gör det. håller på fortfarande.

jag har ont i mitt knä. hunden drog omkull mig i morse på gröna udden där det var som hårdast och halast.
hej klagblogg.



when i'm sixtyfour

böh, jag är sömnig.
ett prov kvar.
hejsi.

Den ökända ålandsångesten

Den kommer över en lite titt som tätt. Man kan nästan säga att den finns där konstant, under ytan någonstans. smyger sig fram, kryper tätt intill. ålar omkring i bröstet, stannar vid hjärtat och drar åt tills det stramar och den välkända,tunga känslan lägger sig över en.
Det är människorna som gör stället och just nu är jag så trött som man kan bli på dem. alltid samma personer man ser på samma ställen vid samma tillfällen med samma beteenden.
kan knappt bärga mig tills jag får fara härifrån, i sommar om det går vägen med nordjobb. pausa, tänka efter, omväxling. Komma tillbaka för trean, och sedan fara iväg igen.


Egentligen är det jävligt absurt att folk bloggar om sitt liv, en dagbok med skribent utan dold identitet för allmänheten. ytligheten tar över för de som inte vill skriva fullt ut och ärligt om sitt liv, sina känslor.
jag vill inte att främmande människor ska dela mitt liv.
det spelar ingen roll angående min så kallade nätdagbok. det är knappa tre personer som läser den, och de är för mig kända. bortsett från ett och annat hej ha en jättetrevlig dag i kommentarfältet, har jag i internetvärlden noll betydelse.

vet inte vart jag vill komma.
dålig dag ,med dålig och för lite sömn.


would you like to be the lead star of my love song?

soft så tusan att börja tolv idag, ha två lektioner och sedan sluta.

stirrar på klockan, fortfarande 11:42. dags att fara?
dja. typ. kanske.
vet inte varför jag skulle till att skriva något överhuvudtaget.

hejhopp, gummisnopp

Five and dime

det stör mig så fruktansvärt mycket att  jag inte för mitt liv kan hitta en skiva med Port O'brien. Enda tillgängliga låtarna finns på Myspace, vilket i och för sig är ett schysst alternativt bortsett från det att jag vill lyssna på andra låtar också än hela tre fyra stycken. Så att jag inte tröttnar. 

         

The wind and the swell dårå.