Midsommar

Midsommar.
Annars så jobbar och rider jag nästan bara känns det som. Har jobbat sex dagars veckor två veckor i rad, nu är jag ledig en helg och sen jobbar jag tolv dagar i sträck. MEN det är bra till höstens studiekassa.
Otto konfirmerades igår också, pubertetspojkar som sjöng och gestikulerade om Guds händer - sådär lagom entusiastiska - och en präst som drog det klassiska tomatskämtet med avsikten att likna människan vid tomater; Vi är inte alla runda och fina tomater. Ibland blir vi krossade och överkörda, men då får vi acceptera att vi är ketchup i stället; Jesus älskar dig oavsett. ALLTSÅ vaa? Lite långsökt och äckligt tycker jag.

.

Tillsammans är man mindre ensam av Anna Gevalda är så fin och full av karaktärer och kärlek att det gör lite ont i hjärtat

Jag hatar...

människor som jobbar med mat men som låter totalt oengagerade när de pratar om mat(var är kärleken????), typ kocken i eckerö linjens radiokanal

Idag är jag trött efter ynka fyra timmars sömn och uppvaknande minst en gång i timmen. Har varit ute på mystur med Phoenix, mamma och Winnie. Imorgon börjar jag jobba.

3.6.2010

SOMMARLOV
även om det börjar med jobb