Namnet Spike

jag är väldigt exalterad över att det finns en kille  i det nordiska projektet som heter Spike. För när jag tänker på Spike, tänker jag på en platinablond vampyr(och jim carreys apa i Ace Ventura, den galopperande djurdetektiven). Tänk om den här snubben är platinablond! och lite mystiskt snygg. det skulle vara en syn,då skulle jag bli glad.(även om jag vanligtvis inte spanar in platinablonda killar) Det ska oavsett bli intressant att se vem som döljer sig bakom namnet, Spike är inte direkt ett namn man stöter på varje dag. Om man bortser från dagligt Buffy-tittande.
och så nördig är inte ens jag.

oh, and time moves on like a train

image163

det är en sorts sed att jag alltid hejar på det lag julia inte hejar på, oftast av den orsaken att jag alltid hejar på finland när det gäller hockey och hon sverige. idag måste jag dock leka luleåsupporter, då det var två svenska lag mot varandra. och de vann. kände bara att jag måste få det ur mig. ni vet, man ska inte sitta inne med alltför mycket.
brynässupportrarna igår var det roligaste på hela båda kvällarna, trots sina fula kommentarer mot domaren.(ÖÖH,DOMARN, JAG SKA KNULLA DIN DOTTER SÅ DU LÄR DIG,ÖÖHH!!det är väl inte att heja för kanske) hursomhelst var dessa ålänningar ända in i själen, det hördes tydligt på deras dialekt. ren och skär "sundsboska". med gnälliga,nasala röster kläckte de plötsligt ur sig saker som "åj, käppin gick av"(om en jokeritspelares klubba som av okänd anledning gick av. eller, enligt julli, var gjord i Taiwan) och den makalösa cheeren "PUCKEN Ä RUND,HEJA SUND!". vi vred oss av skratt.
jag skrattade å andra sidan jävligt mycket åt ett sms jag skrev igår, då telefonen inte kunde stava utan skrev smet och poet istället för soft. sms:et skulle enligt telefonen då lytt som följer:
blablabla
skolan är smet/poet


uppenbarligen väldigt lättroad.

åså bra

mina fötter värker så utav bara fan,men det är lugnt för nu är jag ledig tills på tisdag och imorgon blir det stockholm med julia. kände mig lite som en zombie igår vid några tillfällen, men det gick om och jag kom underfund med att jag nog kommer att klara mig nästa vecka,med både skola och jobb. extremt många powernaps bara.
hihi, ytterst tråkigt inlägg(tråkiga), jag är tråkigt funtad för stunden och nu ska jag duscha eftersom all ingrodd svett gör att man luktar som en annan apa.

åsna

min häst är så jäkla skön:
image158image159image160