om coca-cola.

'Med var sin Coca-Cola-flaska i handen sjöng de om hur drycken frälste världen: ?What the world wants today is Coca-Cola / It?s the real thing?. Inspelningen spreds över världen. Coca-Cola-jultomtens budskap är: ni ska aldrig dö!'

det enda vi behövde göra på lär,var att fylla i en blankett om jämdställhet, vilken tog sisådär tre minuter, max. för stunden sitter jag och läser SD, om hur jultomten tog över jesus  roll som frälsare. intressant.

vädret har blivit trist och grått, och jag håller på att somna.

jamaica farewell, tagning 2.

Verrückt!

jag bli helt jävla galen! eftersom jag är kung på att slarva bort saker och aldrig hitta dem, även om de gömmer sig på de allra enklaste platser, har jag nu lyckats slarva bort min studiestödsansökan. och eftersom de bortslarvade sakerna som sagt finnes på enkla platser, skulle man tycka - så också denna. men icke. efter mycket febrilt letande (dagar!) har jag fortfarande inte hittat den. och det är bara omöjligt att den finns i mitt rum - jag har letat i alla vrår.! för att inte tala om i resten av huset.

nåväl, mer information kommer. (hittar elin blanketten?eller hur ska det gå..?)nu ska jag kolla dokumentär.

hevonen on häst,pappi on präst..

idag red jag. på väg hem till stallet, efter en frysa-händerna-av-sig tur, hör jag hundskall samtidigt som en bil kommer bakifrån. ägnar bara en axelryckning åt detta - det är inte så att det är ovanligt med hundskall och bilar, och jag kunde inte brytt mig mindre eftersom folk jagar i det området. men, tji fick jag, för då bilen kommer förbi mig och hästen upptäckter jag att det är vuxna män som glor på mig och skäller. bokstavligt talat, hundskall kommer ur deras gap och de ger mig en mystisk blick. och personerna i bilen efter ger mig likadana blickar ,tack och lov utan att skälla, men ändå lååånga blickar! de har utländskt registreringsnummer. finskt. knäppa finnar, jag säger bara det.

bon appetit!

idag var syster och jag och fikade på bagarstugan efter skolan.hon bjöd. medan vi satt där i godan ro och smaskade i oss citrontårta,varm choklad, chokladfudgetårta och latte hör vi plötsligt två brudar som snackar.så helt plötsligt börjar den ena prata om hur hon hittade en mask i sin katts rumpa och sedan några i hans spya, varpå hon påpekade att hon sade till någon(sin kille?) att man inte kunde slänga masken i sopkorgen utan måste spola ned den i toaletten..bon appetit för oss andra!

annars har dagen vart ok, skola och ridning..och nu är jag jäkligt sömnig.

citat

"finska är ett djävulens språk" ,julia johansson 16 år.
jag måste citera henne, för det stämmer o så bra när det gäller att förstå det. nu ska vi skriva två skrivuppgifter på 100 ord och därefter en uppsats. blä.

consequense of sounds

högtider
och räkor
och skilda föräldrar
och familjer i allmänhet
och alkohol
i kopiösa mängder
och eftermiddagar dagen efter med middagar hos folk
och bara och
ibland
okej?