I'm in shoo-shoo-shoo, shoo-shoo-shoo Shoo-shoo, shoo-shoo, shoo-shoo Sugar Town

Jag saknar Benjamin, kissen och hästarna men annars mår jag jäkligt bra. Stormtrivs, rent ut av.
Idag sitter jag och lyssnar på en spellista jag just satte ihop och ska snart iväg och fika med Julia. Sen är det plugg som gäller, och eventuellt lite kakbak - kom på idén att blanda i hackad choklad i kolakakor. Inget banbrytande, men jag tror det blir supergott för det! Och när jag får nåt för mig, oftast i bakväg, så måste jag göra det. Ungefär som den gången jag ville baka syltkakor och trycka gropar i kakorna med fingret. Tänkte på det jättelänge tills jag måste baka kakorna för att få slut på fixidén.

Tyger och sånt

I natt drömde jag bara om textilier. Benjamin stickade en halsduk som gick ihop i ändarna och jag undrade förvånat om han kunde sticka. "Jag tror det", sa han. "Det verkar så". Min faster hade stickat en kofta som gick i duvblått, havsgrönt, grått och med något inslag av citrongult. Jag tänkte att jag också ville sticka en sådan. Sedan hade jag en sjal i en skogsgrön nyans, inte stickad, men oerhört fin.

Nu vill jag ha en sådan sjal och jag vill lära mig sticka. Kunde det lite halvt förut, så mycket man lär sig i skolan ni vet när man inte är särskilt intresserad av syslöjd. Halvtrassligt och en långsam process.

Förövrigt bär det av till Uppsala nu. På torsdag flyttar jag grejer, sen hem igen för att fira hanna och därefter till Uppsala på söndag igen för att börja skolan på måndag.