Enda lediga fredagen på två månader

Undet ett samtal angående luggar - rak eller sned???? - sade Julia en gång åt mig att Joooo men klipp rak lugg och så odlar du det långt och färgar det svart och så¨ser du ut som en liten kineeeees!

Jag vet inte om det har något med bloggnamnet Oj, en kines att göra(det kommer egentligen från Tjuvlyssnat.se och jag har inget emot kineser). Nu har jag i alla fall klippt rak lugg(och jag är jävligt snygg i det), har relativt långt och relativt mörkt hår. Men jag ser nog inte ut som en kines.
Dessutom är jag lite på lyran av ett antal glas vin och för mycket konstig musik. Däremot är jag jävligt glad att Hanna och jag käkade tortillas till middag och köpte en hel bunt nachochips! Jag blir nämligen alltid galet sugen på nachos när jag är full eller bakis. Smart drag, så att säga.

pics

tänkte ladda upp lite bilder medan jag väntar på att min groggiga katt ska vakna upp.
från när benjamin och jag åkte till stockholm och uppsala i ett par dagar.
hos sandra och nasse i stockholm spelade vi Illuminati och Riket. jag vann båda två, fast jag inte riktigt hängde med i Illuminati!
sen for vi till uppsala. där fikade vi med julia på ett mysigt kafé. mysljus!
en suddig benjamin myste också,såklart
mer mys
hos mendes i flogsta. fortfarande mysljus. vi åt spaghetti och köttfärssås.
julia åkte hem samtidigt som oss. hon åt smarties på båten, varje gång jag ser en av bilderna på henne och Smarties blir jag lite helvetes sugen på sådana.
benjamin håller koll, klart slut

plugg

kulturantropologi, here i come!
någon som har bostad?hjälp.