Cravings............

Har måste-ha begär efter röda ridbyxor. Helst Pikeur, även om det är lite satans dyrt. Snubblade över det på nåt kollage på nån random blogg och jag har ingen aning om var det finns att köpa. Om det finns. I vilket fall behöver jag nya ridbyxor. Till saken hör inte alls att jag är studerande och ingalunda har råd med ett par Pikeur...

19.4

Jag är förkyld så in i Norden.
Så känns det i alla fall, för det var väldigt längesen jag vaknade upp en morgon med en gigantisk klump i  halsen och täppt näsa. Fast, I kinda had it coming - Benjamin, som jag ju spenderar hyfsat mycket tid med och dessutom rätt mycket närkontakt(ja, vi delar saliv ibland), har varit sjuk till och från hur länge som helst nu och allra värst den här helgen. Dessutom var alla som jobbade i baren på indigo förkylda, och så kanske det inte hjälper med för lite sömn(min kropp har ju vant sig med tillräckligt många timmar nu), stall, utedag och att sitta på en dragig båt fylld av kryssande pensionärer och flick-/pojklag. I alla fall. It sucks. Jag som skulle träna den här veckan, tillbaka i Uppsala och ett månadskort som måste tjänas in..
Har intagit horisontalposition i sängen, druckit Keldas tomatsoppa ur min prickiga kopp(den är supergod för att vara färdig och funkar att dricka om man inte vill piffa upp den lite extra, vilket nog är meningen egentligen. 18 kr på ica), fixat klart seminarieuppgifterna och skickat in till Jan-Åke. Kompensation för mitt skolk i torsdags.
Ett inlägg om inget alls. Jag är tillräckligt frisk för att ha tråkigt men tillräckligt sjuk för att inte orka gå upp och ut. När jag inte har nåt mål med det alltså. Hostar bara ändå.
HÄJJDÅ

So hot, boom

Sen har vi ju förstås idag, då vi hade gårdstalka och korvgrillning hemma på Ringvägen. Mamma hade satt en knackkorv på grillen åt mig och gick för att hämta den. När jag vänder mig om ser jag hur hon håller korven mot kinden, bara för att sprätta till så korven far åt fanders. Winnie till korvens undsättning.
Orsaken var tydligen att mamma inte tyckte att den verkade vara varm nog, så hon skulle känna efter. Den var varm nog!

Bananer

Rolig grej: När jag häromdagen var på väg ner på stan åt jag en banan, varpå det kom en bil förbikörande vars förare också åt banan. Han höjde sin i en Skål! och jag svarade med att förvirrat höja min banan i en Skål?

solig onsdag

Ska ta mig till polishuset och köpa ett avgasrör åt lilla moppen och Otto. Sen bär det av till Åland! Synd att åka buss i det fina vädret, men det går ingen kvällsbåt - får hoppas på att killen som säljer avgasröret inte är sen då vi ska träffas klockan 12.00 och bussen till båten går 13.00.... (lägg märke till att de tre första meningarna börjar på "s"..)

öbor

"usually you wear clothes from the 70s"
"they're not from the 70s, they're from New Zealand"
"is'nt that the same thing?"
"it's pretty similar I suppose"

Kisseeeehhh

Nyss hemkommen från ett gympass med Julia.
Saknar Mumriks lurvmage och Benjamin