fredag

Har återgått till mina vanliga manéer= somna på soffan så fort jag ska se ett program. Nåväl. Så länge det håller sig till soffan är det ju lugnt.

Med Perla har jag upplevt lite framsteg, ibland glömmer man lätt att det tar länge innan man lär känna varandra såväl från hästryggen som från marken. Men på söndag ska vi rida lektion i alla fall - bäst att komma på rätt spår från början tycker jag!

hästar

idag känns det som att den här tiden på året verkligen är bäst för att köpa ny häst. särskilt ett sto. detta beror på att
  1. det är halt, och kallt. och när det kryper upp mot -20 tycker jag inte det är schysst mot varken häst eller ryttare att börja med några mer krävande pass = testande märr med överloppsenergi
  2. Perla är SUPERbrunstig och går och skvätter överallt, är envis som bara den i vanliga fall. Hon tror dessutom att Phoenix är hennes Loverboy och blir upprörd när man tar honom från hagen(vi hade en liten incident idag..). Tyvärr så fattar ju Phoenix absolut ingenting, så hon har inte mycket för det..
Ja. En handfull.