friday i'm in love

hannele och jag sitter i en ful grön lädersoffa(som är  benjamins, men som ska bytas ut så småningom) och har det party party.   övriga deltagare är rasmus och andré. och självfallet benjamin, för det är ju honom jag bor med. vi dricker öl och en massa fidel castro och vodka rushian för nu får benjamin köpa starksprit. dessutom lyssnar vi(eller jag åtminstone) på käre bob. varje vår eller sommar får jag ett anfall och vill inte lyssna på något annat än bob dylan. en period så att säga. och en jävligt fin en. jag älskar dylan. särskilt kring 1964-1968.sen började han bli lite för religiös. eller kom ut ut sin folkrock period för mycket och blev lite för mycket gubbrock. fast det beror ju på såklart..

hannele säger att vi är påväg ut och att vi ska ha det jätterajtans. självfallet ska vi ha det jätterajtans.
jag saknar tangenten "j" och är jättekissnödig.

over and out.

fredagsplaner

hannele: jag vill verkligen inte fara ut till landet och titta på en massa par som smeker varandra.

subterranean homesick blues

allas vår bästa bob dylan räddar ju förmiddagen i alla fall.


heheheeej

jag bloggar typ aldrig längre.
men vafan.

 vi har tagit studenten, min karl föll i sjön än en gång(pga av fylledans runt hannele på en flytbrygga i östra hamnen), jag har avverkat min första vecka på esso(helt okej alltså), benjamin har opererat minisken och hoppar på kryckor i ca sex veckor framåt. peace and love-planerna är därför lagda åt sidan för i år. det var det

idag steg jag upp tidigt. riktigt ruggigt tidigt med tanke på att jag är ledig. for ut till stallet för att rida dressyr. det börjar gå riktigt bra med splashan och det är kul, särskilt som jag är där mycket mindre de veckor jag jobbar. i alla fall så är jag stört pigg och hyperaktiv för att ha stigit upp 0610, men jag har inget att göra. suckie.benjamin och hans håriga vän andré är ute på fisketur. jag ville komma med men avstod för de ville vara grabbiga.

om inte min lillasyster vore en sån sjusovare skulle jag tvinga henne att umgås med mig på stört.
istället sitter jag och fixar i mitt iTunes - bibliotek. lyssnar på musik och chillar, vilket i och för sig är jävligt fint. samt skriver ett rätt dåligt skrivet och meningslöst blogginlägg. men det är Helt Okej. fördriver tid i vilket fall.