Lasergame

Har spelat lasergame med kulturentrepenörerna + faddrar idag. Askul! Vårt lag vann alltihopa, kan dock inte påstå att jag hade så mycket med saken att göra

 

Sitter i mitt jävligt ostädade rum i min väldigt sneda säng och tänker att jag borde städa. Och fixa sängbenet, på nåt annat sätt än med en trave tidningar under. Istället tänker jag titta på True Blood och gå på prommis. Måste gå av min bedrövliga muskelvärk

 

 

Ta Ta


GRATTISSSSSSSSSSSSSSS

Finaste Julia fyller 20 år idag!

Jag har inga "vettiga" bilder, då lappisen är död(frågan är om de alls finns), hittade dessa i arkivet och snodde den sista från DIN blogg Julls. OCH KAN DU INTE SNÄLLA BÖRJA BLOGGA IGEN, DU ÄR SÅ JÄVLA ROLIG!(på riktigt, sitter och fnissar för mig själv här i Uppsala)

Alltså

Alla borde läsa Gruffalon. Helst högt, den rimmar så fint

heeest

Ååh,  hoppat Phoenix idag, fin kille!


Gör inget att jag sovit lite lite, är pepp ändå
och Edvin och Winnie ska ha "valpträff"(att winnie är 1,5 räknas inte) halv fyra

Tupp gal över drunknad

IRONI förresten! Vad är oddsen att vi har en hel bunt böcker av Bengt Af Klintberg på litteraturlistan, men att den enda bok jag äger självfallet inte är med? fräckt

 

Ursäkta eventuell taskig svenska. Skyller på värsta bakfyllan på länge, vill säga på pubrundan igår. Klarade åtta nationer(till sista alltså). Säger bara det alltså, det är sällan jag blir liggandes i sängen längre än till två dagen efter. Ofta blir jag irriterad på personer som är bakis och inte kan göra något - det är trots allt självförvållat. Men idag fick det vara, är det nollning så är det. Nu snurrade det när jag låg ner! Annars brukar det vara så att det är lugnt så länge man ligger ner och så snurrar det sen när man reser sig.. sen kan ju yrseln ha att göra med att jag bara käkat en halv påse jordnötsringar på hela dagen och inget sen klockan fyra igår(onsdag då), och att jag hade halva säsong 2 av True Blood kvar=anledning att stanna i sängen.

 

Åker till Ålandet imorgon, om telefonen inte dör inatt och väckarklockan med den. Måste dels hämta laddare och så tänkte jag passa på att rida lite då jag antagligen inte kommer att åka över nästa helg och helgen efter det åker jag till London.

PUSSHEJ LEVERPASTEJ


fangs

Är antagligen hundra år efter alla andra - men fy satan vad introt till True Blood är SNYGGT

för tidigt

Klockan ringer 07:50. Går upp, i duschen. Kliver ur duschen. Torkar. Börjar smörja in, undrar varför lotionen inte går in ordentligt och varför den luktar annorlunda än vad den brukar. Bägge benen klara. Undrar varför det känns klibbigt. Inser att jag smort in mig med duschkräm

Sabbi: 1982-2010

I fredags tog vi bort Sabbi. Hon hade på något olyckligt vis brutit benet precis vid kotan under natten - förmodligen hade hon stigit snett eller fallit tillbaka när hon försökt resa sig upp. Hon blev 28 år gammal, så att benen är lite sköra kan man förstå. Men hon slutade ändå på topp och med bravur - fullt fräsch annars.

Gnäll

ÄÄÄHHH varför måste jag ha ont överallt(nacken, huvet, ena sidan av ryggen, vänstra rumphalva - det mesta är på vänster sida faktiskt - och öm i fötterna)?? är seg(men ändå rastlös) efter att ha jobbat, sovit knappa fyra timmar och släpat två jätteväskor på bussen till uppsala. Men nu är jag här i alla fall. Och imorgon är det registrering!

I ride my bicycle


När jag fick min gröna cykel i födelsedagspresent fick jag höra att jag måste döpa den. Helst ska det ju vara något coolt och solkart namn - som när gamla bilar kallas Bettan, när Benjamin döpte alla små filurer i en särskild tv-reklam(kommer inte ihåg vilken, någon med telefoner i alla fall) och mitt i allt kunde utbrista "Nämen titta där är ju Sven!Kolla på Bertil!". Eller som Hanneles hund Glave kallas Hans, för att han är en solklar Hans.

Nu kom jag inte på något namn då alla "vanliga" inte kändes rätt. Så jag kallade cykeln rätt och slätt för Grönis. Här i dagarna tyckte Julia att den såg ärtig ut - så jag tänkte "Nämen, Ärtan är det ju!"

Men nu funderar jag. Är det kanske en "Ärt" istället för en "Ärta"?


tisdag. 00:19

Hej hopp gummisnopp

Fördrivit dagen med att "barnvakta" Nova, det vill säga dricka kaffe med Fia och se på Cityakuten när hon(Nova)sov. Inte särskilt ansträngande. Motionerat Wendy och Phoenix - Wendy fick gå lös på banan i någon form av löslongering/springa av sig energi(bocksprång galopp galopp bocksprång)(fast hon är rätt duktig och lyssnar fint faktiskt) medan Phoenix fick sig en utetur med mycket galopp och klättring. Blev skraj för en självgående gräsklippare men inte för rådjuren.

Käkat på Manechai med mamma, promenerat med hunden samt suttit i Stadshusbacken på en bänk och filosoferat. Winnie satt med på bänken, mer sugen på godis än filofosofier(hon brukar dock ligga som en sfinx på köksbordet och stirra ut genom fönstret).

Är inte särskilt trött så fördriver tiden med blogginlägg som varken gör hit eller dit. Kanske mer dit. Är nördig och läser fjärde boken i Twilight serien för andra gången.


webcamar lite på mammas dator


måndag. 23:52

Ååh, det är så jäkla upp och ner och hit och dit. Det bara vänder sig i magen för tillfället(även om lite nog har att göra med tanken på föregående natts spyor av rosellas köttbullstallrik/salladsbord). Försöker tillrättavisa både magen och huvudet Att det hjälper inte att hålla på som ni gör, men de vill inte alltid lyssna. Den här tiden på dygnet är värst.

Jag flyttar till Uppsala på söndag. En ny start i kära fina Uppsala. Det ska bli galet fint att åka tillbaka, även om jag i princip inte känner någon och en massa saker är rätt oklara - hur länge får jag bo kvar på Torsgatan 5B; en månad? Två? Vart ska jag ta vägen sen? Kommer jag få nycklarna av Matias tills på söndag? Hur ska jag få dit cykeln("Ärtan")? Kommer jag att få studiestöd och bostadsbidrag i tid?När ska jag lösa in studielånet? Är min lappis stendöd eller kan olov fixa den?

Men. Fint att läsa om tomtar och sagor och troll.

Ja alltså. En massa dravel och så, en jäkla tur att jag snittar typ tre läsare eller så. Så ingen behöver ödsla tid liksom.