kass humor i all dess glans

tisdag:

  • julia har hittat en ny hobby, som enligt henne är extremt rolig : skriva namn på fotbollssnubbar i alla mina häften som hon sedan ringar in med hjärtan,i hopp om att någon skall hitta/låna häftet och faktiskt tro att det är ingen mindre än jag själv som skrivit och gjort hjärtan. speciellt zlatan förekommer ofta. sedan skrattar hon jättemycket, nästan så att jag också börjar skratta åt det, bara för att det är så kasst.
  • teaterläraren tyckte jag såg lite franskinspirerad ut. detta kom på tal då hon snackade om en blå hatt.lustigt.
  • jag har faktiskt lyckats ta mig ner till indigo med skattekortet idag, måhända att jag får lite cash så småningom också.
  • tyskaläraren denna dag : "nåjååå(plut med munnen), falsch,falsch." delar ut papper om nåtö vandringsstig. försökte förklara att en promenad på en vandringsstig inte är samma sak som att ta sig fram åland runt(projekt om åland denna vecka. suger fett mycket."radfahren lohnt sich!aber man kan ja auch anders bewegen..")med till exempel cykel, kajak (ålands skärgård då), buss eller båt. enligt mig skiljer det rätt mycket på en promenad och en turisttur där man även kollar sevärdheter (som julli och jag i nian på projektveckan - sevärdheter på vårdö,samt vildmarksliv. vi sov i tält en natt, andra inne i stugan, där vi också lagade all mat samt tittade på fotbollsdokumentärer på televisionen.), eller?
  • jag blir fan så irriterad då folk hyssjar på mig.(don't ssch me bitch!) "im?" jaa. "men vadå, varför då?va?" det är dativ. "jaja, ssch!" och viftade med handen, som man viftar bort en fluga. jag ogillar denna person. inte bara på grund av detta,men han är även en riktig torris och lite skrämmande.


dödskur

min kusin har gått med på en behandlingskur som kallas "dödskuren". antingen överlever man eller inte. oftast inte eftersom den är så stark. men det går tydligen så snabbt utför att det är den som gäller. hon har bett alla som kan att be för henne.
jag tror inte på gud, men jag ber ändå.

jag vet att detta är somewhat deprimerande, men jag skriver om det hursomhelst.

bli frisk anna.

dag

jag känner mig helt kall och känslolös. vissa saker är svåra att fatta, att ta till sig.

idag: skola, rida. rutinmässigt liv. trist.

seriöst.

 VAD ÄR GREJEN MED SÄRSKRIVNING?VA?

kom att tänka på det häromdagen då jag läste någon lista.
disk maskin
arm båge
hand fat
gitarr sträng

wtf?