fotografsex

åhh, jag är så opepp för plugg. i vanliga fall brukar jag vara stressad vid den här tiden och försöka läsa så mycket jag bara kan. åtminstone när det gäller ämnet historia. men den här gången verkar det som om min hjärna inte fått det inpräntat att det faktiskt är imorgon det är prov. jag är lugn. jag är cool. jag kan inte heller så mycket(eller inte tillräckligt). det är bara att vänta på paniken.(hårda bud) tur att det finns några timmar på morgonkvisten också. skulle jag orka skulle jag alltid välja att göra läxor och läsa på prov på morgonen. det känns ju dock lite överambitiöst att stiga upp fem-sex när man är tillräckligt trött klockan sju..

benjamin har förövrigt gått och blivit havande:
fotografsex.blogg.se

måndag

jag har varit sjukt trött idag. först höll jag på att somna konstant på ryskan och sen hade jag tänkt läsa klart "Aniara" till bokrecensionen imorgon under håltimmarna. gick upp till sofforna vid auditoriet, kurade ihop mig till en boll(det var kallt), tog fram boken och gjorde mig redo att börja läsa. två sidor senare sov jag. vaknade igen när julia kom, upptäckte att jag fortfarande hade en halstablett i munnen( var hungrig, hade inte hunnit/orkat äta frukost) som jag smackade/sög på samt att det satt en kille i den andra soffan och gjorde någon läxa.julia skrattade åt mig.





todmüde på starbucks i berlin. ignorera mina uppspärrade näsborrar.

öl






vi drack öl i berlin också. tysk öl, god öl



berlin



julia drack sin livs första battery på flygbussen



åkte buss igen. turistigt



trodde jag köpte limeläsk, men det visade sig vara någon lime-ölblandning




julls bilder. nu ska jag jobba 

update update update

  • det är sjukt hur mycket coldplay som spelas här
  • vi har handlat pa HM, druckit kaffe pa starbucks,ätit munkar fran donkin donuts
  • igar var vi pa erotikmuseum(och pa pub)
  • vi struntade i att ge det lilla bla frukostchipet till frukostpersonalen här pa hostelet igar, sa nu tänkte vi använda det imorgon istället. julls mamma menade att hon lärt oss vara oärliga
  • idag var vi pa zoo. pandan var The fat kid

eine grosse


None

okej, det är bra att vi spenderar delar av var dyrbara restid att internetta. men i alla fall.
idag har vi turistat; sett delar av berlinmuren, varit pa checkpoint charlie museét, förvirrat oss i tunnelbaneförbindelserna och färdats med en alldeles för trang dubbeldäckare. utöver det har jag varit lite halvskakis, försökt ignorera det men trots det spytt pa ett övergangsställe, och i och med det förbannat min mage. men nu mar jag bra. prima ballerina serru. man maste ju göra det som göras skall - göra resan minnesvärd. ifall den inte skulle bli det liksom..

vet inte vad som följer härnäst. kanske en drink of the day i baren; bacardi black, cola. eller erotik museum

tchüs(kyss!)

berlin baby

nu är bullen och jag i berlin. köpt internet för tjugo minuter för blott en euro. sjukt billigt!
vi har rest hela dagen. fran mariehamn till stockholm, till wien och slutligen till berlin. ätit pa ett ställe vid namn Noah's, skitbilligt för att vara fint och mysigt, med infravärme som gjorde att man kunde sitta utomhus. hotellet vi bor pa kryllar av ungdomar.mer ett hostel egentligen, med bar som inte verkar sa respektabel, men det är väl spriten som räknas. hehe.  vi är tre personer och bor i ett rum med sex bäddar. plenty att välja pa. det är mycket lustigt att skriva eftersom tangenterna inte riktigt stämmer överens med vad man är van vid.

7.55 min kvar av min internettid. har inte sa mücket att säga. coldplay har spelats hela dagen i princip. benjamin fick komma hem fran sjukhuset idag. jag saknar dig!

jahapp. hej da da.
see you later alligator
vi bor precis ovanpa ett erotik museum. bra för mitt projekt om porr i vardagen

självklart

idag hade julia och jag på oss likadana jeans, gråa koftor och svarta skor. man måste ju matcha..

sms: B&E

B: jo snutt kan du fixa lite ämnarta sen?puss
E:fixa vadå??
B:kolsyrat vatten på flaska:) märket spelar ingen roll å man brukar kunna köpa dem vid de flesta väl sorterade affärer eller bensinmackar:D puss
E:haha, jaha. vill du ha smak?
B: Elin smak om de har krav det? annars får du bestämma e lite grogi nu :p