gocart

Inatt drömde jag att jag körde gocart på travbanan. Enda skillnaden från verkligheten(bortsett från att man normalt inte kör gocart på travbanan då) var att banan var upphöjd på nåt sätt med ett räcke på insidan och trappor nedanför. Uppenbarligen var det där räcket inte särskilt högt för jag körde över det, trillade ner och låg sedan och gapskrattade. Kan helt enkelt konstatera att jag inte är någon höjdare på gocart varken i riktiga livet eller i drömmarna.

fredag morgon

Klockan ringer 05.30. Ställer om den till tio minuter senare - av någon anledning har jag för vana att göra det istället för att trycka på snooze. Stiger upp efter tio minuter. Klär på mig, gör mig i ordning och går ut med hunden(just den här veckan är mamma bortrest så Hanna och jag är hundvakter). Tänker att jag är i god tid. Mitt under promenaden ringer telefonen och ser att det är från jobbet. Kan för mitt liv inte fatta varför de ringer när klockan bara är tio över sex.
- Hej
- Hej??
- Är det med dig jag jobbar idag?
- Joo, eller va ja alltså jag ska jobba i alla fall.
- Okej...
(tystnad)
- Vadådå?
- Men du är ju inte här.
- Nä.
- ....
- Vadå, vad är klockan då?
- Tio över sju.
Konstaterar att jag är en timme på fel, att jag antagligen ställt om klockan till 06.40 och att jag är jävligt trögfattad.

intresseklubben

Är lite trött eftersom jag spenderade hela gårdagen med att trava 3500 balar hö och när jag skulle somna var hö det enda jag såg när jag blundade. Härligt. MEN jag är ledig till måndag kväll och idag vet jag inte vad jag ska göra förutom att leta tappsko på sommarbetet och hämta hem hästarna. Life is good, som Hannele brukar säga