the opposite of hallelujah

höhö.
jag har dagarnaförejul - känslor idag.

vi lindbergssyskon,ach ja:

image175

how and why and when and where to go

förresten.
jag ska till barcelona på höstlovet! tack moster :D

144925-172  image171

sexx laws

ibland känns det som om jag verkligen borde hitta ett nytt program att vara obsessed with, istället för Buffy the vampire slayer ni vet. orsaken är att jag småningom avverkat alla säsonger. förvisso kan man se ett antal ett flertal gånger, men ändå. förslag på liknande? vill säga med vampyrer i fokus?
nähä.
de som läser detta vet jag att skrattar åt min fascination(julia, hanna, malin dvs). men det är okej, det skulle jag också göra om jag var i era skor. det är lite töntigt, det inser jag. men jag kan inte hjälpa att jag tycker att vampyrer är intressanta, vackra och oerhört fascinerande. speciellt vampyrsnubbar. vill säga de som spelar dem, eller de som beskrivs i böcker.
kanske skulle satsa på en bokperiod istället.två vackra saker möter varandra, förutsatt att det är en välskriven, tilltalande bok.
hursomhelst. .

idag har jag inte gjort minsta lilla ansträngning. förutom farit till malin i pyjamas och matat hennes kanin,men som termen "pyjamas" kanske uttrycker var inte heller det särskilt jobbigt. datornördat mig och lyssnat på smashing pumpkins.



dancin fool

två dagar i rad när jag cyklat till och från skolan har det suttit en förrymd kanin på en gräsmatta(sin egen för all del). första morgonen tyckte jag att jag behövde sätta tillbaka den i sin bur i och med att jag vet var den bor, men - som julia skulle uttrycka det - den dryge jäveln bara hoppade ifrån mig. vad kan jag säga? kaniner är sneaky.
 slutligen hoppade den ändå in i sin bur, och det var då jag kom att tänka på hur blåst det är att ha kaninen i en inhängnad där den kan hoppa upp på taket, ut ur buren och vice versa. skaffa ett högre nät för fasen istället för att få den överkörd eller uppäten av kissekatter.


If you're feeling sinister

jag har just skrivit en analys av Kung Claudius ur Hamlet - blev till och med lite smånöjd, druckit cocacola och lyssnar på belle and sebastian.
bara en liten onödig uppdatering.

åter dessa framtidsplaner


Fick syn på en bokrygg idag på biblioteket. dess titel strålade emot mig: "blablabla F I L M H I S T O R I A" och ordet Filmhistoria tog ett jättesprång rätt in i min hjärna, där det satte sig för att gro, liksom ett litet frö. Det här fröet växte förbannat snabbt och tanken slog mig plötsligt. Tänk om.. Tänk om jag skulle ta och plugga filmhistoria.